Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 28. avg 2012 14:35

Mislim da je to bol kot "darilo navijačem" ali pa "tolažilna nagrada"

Sicer sem pa nekje zasledil da naj bi Galiani šel 10 min pred koncem tekme iz stadiona. Ali je v tem kaj resnice?
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. avg 2012 14:44

Naše vodstvo je res gnilo...sploh ne gledajo, kaj milan rabi, samo da je ime, da bi prodali kakšno letno vstopnico več. Na kozlanje mi gre vse skupaj.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. avg 2012 14:48

Od kje vam zdej ideja, da je Bojan namesto Kakaja/darilo navijačem/karkoli? Se zavedate, da smo imeli 24 ur nazaj za proti Bologni na voljo Pazzinija in El Shaarawija?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Juice dne 28. avg 2012 14:55

Bojan je baje na letalu, ki prispe ob 15.10 v Milano in gre podpisat pogodbo(posoja). Danes bi že naj treniral z ekipo, enako Niang.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. avg 2012 14:58

Alberto Paloschi je napisal/-a:Od kje vam zdej ideja, da je Bojan namesto Kakaja/darilo navijačem/karkoli? Se zavedate, da smo imeli 24 ur nazaj za proti Bologni na voljo Pazzinija in El Shaarawija?

S formacijo 4-3-2-1 lahko igra s pazzinijem v konici, za njim pa konstant in urby, da pokaže boatengu, da dobra frizura ni dovolj za prvo XI.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 28. avg 2012 15:05

Alberto Paloschi je napisal/-a:Od kje vam zdej ideja, da je Bojan namesto Kakaja/darilo navijačem/karkoli? Se zavedate, da smo imeli 24 ur nazaj za proti Bologni na voljo Pazzinija in El Shaarawija?

Na milannews (in Di Marzio če se ne motim) so poročali, da je alternativa Kakáju Bojan. Kakorkoli.

Se zavedamo, samo 6 napadalcev za 2 mesti je vsaj meni preveč. To pa še niti ni glavni problem, najhujše je to ker ni nobenega, ki bi te napadalce filal z uporabnimi žogami.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a MetliquinhoDaCosta dne 28. avg 2012 15:25

Vsi smo se zavedali da bo prišel dan ko se bo pri milanu zgodila revolucija in se bo zamenjala generacija.
Mene osebno zelo moti to, da se to ni zgodilo že prej, ne štekam za koji k++++ je blo treba dat 25mio € za ronaldinha, za katerega smo vsi vedli da ne bo nič iz njega, in zakaj je blo treba kupovat ibro in robinha dve leti nazaj, če so vedli kaj se bo zgodilo....
MetliquinhoDaCosta
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 28. avg 2012 15:46

Res so v tem poletju prišle preveč na hitro tako velike spremembe. Delat bi moral bol polahko, se mi zdi da nam še kako manjka kakšen Gattuso, Nesta v slačilnici in na terenu.

Drugače pa nam manjka igralec, ki bi zabil 20+ golov v prvenstvu. Lani, predlani je to bil Ibra. Kdo bo zdaj? Pato? Ne, ker bo izgleda spet tri četrt sezone na bolniški. Robinho, El Sharaawy in Pazzini tudi zelo težko. Dosti bolj vesel bi bil Kakaja kot Bojana, če bi slučajno prišla oba, potem bi začel malo sanjat Scudetto, pa še to če se res vse poklopi. Samo Bojan pa ne bo nek doprinos ekipi, sicer upam da me demantira in razutra če pride, ampak se mi zdi da več kot povprečen napadalec ne bo nikoli. Rabimo pa definitivno še enega napdalca, ker slej kot prej pridejo poškodbe (Pato, + hitro še kdo drug).
Kaka nam bi sigurno prišel prav, neko dinamiko bi dal ekipi, ki je trenutno ni.

Ekipa je sicer všečna, toda začet bodo moral kazat malo več na terenu, borbo in dejansko špilat in ne stat in špilat carja, dejstvo pa je, da moramo pričakovanja spustit, ker sanjat o Scudettu in nevem kakšnih dosežkih je ob sedanjem stanju in ekipi (pesimistično gledano) čista utopija. Prej se bomo sprijaznili, boljše bo za naše živce. Sam se še nisem.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. avg 2012 15:49

Izjava Maxa, ki se navezuje tudi na mercato:
Odhodi zvezdnikov so zmanjšali nivo talenta, ki ga imamo v ekipi, vendar kljub temu moramo igrati dobro in spektakularno ter pripeljati gledalce nazaj na stadion. Slabša finančna situacija je povečala razliko med nami in top klubi v Evropi. Začeti je potrebno iz ničle, toda jaz se nimam namena umakniti. Denarja je malo, zato je potrebno v Italiji zavihati rokave. Neumno bi bilo verjeti, da ekonomske krize ne bo čutil tudi nogomet, toda vedeti moramo se smo še vedno privilegirani. Dandanes šejki kupujejo najboljše nogometaše, pri nas pa ni več velikih dobičkov in tudi sponzorji vlagajo manj.O Cassanu nimam več interesa govoriti." Allegri za revijo "Chi"
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 28. avg 2012 15:50

MetliquinhoDaCosta je napisal/-a:Vsi smo se zavedali da bo prišel dan ko se bo pri milanu zgodila revolucija in se bo zamenjala generacija.
Mene osebno zelo moti to, da se to ni zgodilo že prej, ne štekam za koji k++++ je blo treba dat 25mio € za ronaldinha, za katerega smo vsi vedli da ne bo nič iz njega, in zakaj je blo treba kupovat ibro in robinha dve leti nazaj, če so vedli kaj se bo zgodilo....

Zdaj si tle navedel 3 imena o katerih govoriš kod da so tazadni igralci na tem svetu. O Robinhu bi lahko rekli kakšno kritično. Ampak da tukaj omeniš Ibranimoviča kot nekega popolno faljenega igralca si se pa močno zmotu. Da odgovorim na tvoje uprašanje zakaj ibra? Preprosto ker je dober in ker je bil on tisto kar je Milan rabil. Zdaj se točno vid kako nam manka ibra. On ni rabil žoge servirane na pladnju da je zabil gol. Pogosto ko je sprejel žogo ke moral z njo še nekaj storiti predno je udaril po golu in zakaj? Ker ni imel nikogar ki bi mu žogo narisal pred gol, zatu mu ne zamerim da je pogosto okamenel in se ni vračal nazaj.
Ter še krat zakaj ibro če so vedeli kaj se bo zgodilo... Ker so vedeli da bo raztural? Mogoče
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost