Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 30. apr 2013 10:26

Zadnje case se veliko govori da bo Allegri ne glede na to, ali bo milan 3 ali ne, vseeno zapustil Milan.. Šel nej bi v Napoli ali romo.. za njegovega naslednika pa se omenjajo Inzaghi ali Mark Van Bommel, omenjajo se tudi Gattuso in Seedorf (čeprav js dvomim za teta dva)..
Allegri nej bi zapustil Milan, ker Berlusconi ni zadovoljen z njegovim delom.

Ko QPR izpade v nižjo ligo, upam da dobimo Taarabta, čeprav bo težko, ker se bo kar nekaj klubov potegovalo zanj.
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a taura dne 30. apr 2013 10:54

Berlusconi to fire Allegri, then Milan closer to Lodi (strongly wanted by Allegri) in the same sentence. Italian media worse than Goebbels.

Ja pač če je naš cilj Prandelli al nevem kdo leta 2014, potem mi je useeno al ostane Allegri (še najbolše bi blo) še eno leto al dobimo kakega drugega. Useeno Max trenutno najbolše pozna našo ekipo in nevem, menjat trenerja za eno leto nebi bla lih najbolša opcija.

Za Taarabta pa nevem, kkr sm že reku, je res super igralec ma mi njegovo mišlenje ni ušeč, pač nas bi izkoristu zato da bi se dokazu in da bi se mu odprla vrata v Real/Barco. Če se igra za Milan, se igra za Milan, ne pa da se izkoristi klub da se pride do drugega..

in pa
Milan have received a fine of € 8.000 for the chants against Inter's Javier Zanetti.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 01. maj 2013 10:37

- Taye Taiwo è ancora un giocatore del Milan. Il terzino sinistro è in prestito, sta giocando in Ucraina, alla Dinamo Kiev. Per la prossima stagione si è fatto avanti il Lille, che ha richiesto il giocatore. Il club francese vuole Taiwo, in cambio si è parlato di Aurelien Chedjou. Ha 27 anni, è un difensore centrale forte fisicamente, nato in Camerun. Un profilo che può piacere al Milan.
(gianlucadimarzio)

Taye Taiwo je še vedno igralec Milana. Levi bočni branilec je trenutno na posoji pri Dinamu iz Kijeva. Za naslednjo sezono se zanj zanima Lille, ki je že prosil za nakup igralca. Francoski klub želi Taiwa, govori pa se o menjavi z Aurelienom Chedjouem.
Aurelien Chedjou ima 27 let, igra na poziciji centralnega branilca, fizično zelo močan igralec, rojen v Kamerunu. Igralec, ki bi bil lahko zelo všeč Milanu.

Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a taura dne 01. maj 2013 12:58

Končno se bomo neki zmenili za Jorginha, samo še podrobnosti mankajo in bo naš. Zdej za ceno nism prepričan kako je, neki se govori da bi kupili 50% za 7-8m€, ma po zadnih informacijah naj bi za njega plačal 8m€ + Albertazzija. Prdružu se nam bo pa poleti leta 2014, zato ker se Verona seli v Serie A in bo ostal v ekipi še za eno sezono. Fosati ka trenutno igra kkr vezist pri Ascoliju v Serie B pa je blizu da gre na posojo v Cagliari tko da drugo leto zna dobit kr dost izkušen iz Serie A kar je super :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. maj 2013 11:51

Lucas Biglia, verjetno kr najpomembnejši igralc v Andrlechtu trenutno je blizu prestopa v Lazio..tud mi smo ga mel kr neki časa na radarju in res škoda da se nam ni pridružu..
Cavani po vsej verjetnosti zapušča Napoli za 65m€, pomoje gre v PSG. S temi 65m€ se bo Napoli konkretno okrepil, z Udinami je že use zmenjeno, manka le še par podrobnosti glede Benatie (Dede nam ni več na voljo, Benatia bo tud hmal uradno v Napoliju za 12m€, bravo mi, ostane nam samo še Ogbonna). Od nas hočejo Nocerina in potem bojo pripeljali še enga world class napadalca, zaenkrat sta dve opciji - Jovetić al pa Džeko.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. maj 2013 12:41

Bravo uprava milana...kaj bomo trošili denar za benatio, saj pa imamo vrhunske CB-je. Salamon, bonera, zapata, mexes, zaccardo-same klase! :worthy
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 02. maj 2013 14:48

Zadnje case se tudi vse vec govori o prestopu igralca Man. Citya Micaha Richardsa, ki naj bi poleti okrepil nase vrste.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 02. maj 2013 18:07

Jaz verjamem da pride en konkreten stoper ker uprava ni slepa da nebi videla da nam tam manjka klasa od igralca. Mi je pa smesno, da se kurca uprava ker nam bo kao Napoli speljou igralca, zraven pa pozabljate da morajo oni za taksen prestop prodati napadalca numero uno. Bi blo vam kul, da prodamo Faraona in pol kupmo Benatio+dva srednji do visji rang, igralca??? Milan je ravno zarad kopice precej naivnih nakupov v zadnjih letih, sedaj moral delat cistko on zdej ko je koncno vsaj malo postimana bilanca, je treba spet brezglavo v soping al kaj??? Pride naj en mladi branilec (upam da se Salomon pokaze med pripravam) in da cez 2 do 3 leta nazaj Silva pride, ki ne more brez Milana, pa je obramba postimana, je pa seveda za vmesni cas do eventualnega prihoda Thiaga, kupit kvalieto...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 02. maj 2013 20:21

Gennaro je napisal/-a:Jaz verjamem da pride en konkreten stoper ker uprava ni slepa da nebi videla da nam tam manjka klasa od igralca. Mi je pa smesno, da se kurca uprava ker nam bo kao Napoli speljou igralca, zraven pa pozabljate da morajo oni za taksen prestop prodati napadalca numero uno. Bi blo vam kul, da prodamo Faraona in pol kupmo Benatio+dva srednji do visji rang, igralca??? Milan je ravno zarad kopice precej naivnih nakupov v zadnjih letih, sedaj moral delat cistko on zdej ko je koncno vsaj malo postimana bilanca, je treba spet brezglavo v soping al kaj??? Pride naj en mladi branilec (upam da se Salomon pokaze med pripravam) in da cez 2 do 3 leta nazaj Silva pride, ki ne more brez Milana, pa je obramba postimana, je pa seveda za vmesni cas do eventualnega prihoda Thiaga, kupit kvalieto...

pa upam da ne bo spet kakih brezveznih nakupov ala traore, krkić itd....
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 02. maj 2013 20:30

Jaz sem pa mnenja, da si Traore mogoče celo zasluži svojo priložnost, vsaj kadar je odigral je res dal vse od sebe, se trudil, hotel dokazati, pa še vedno je pred njim dobival prednost letos Nocerino, ki letos ni niti N od lanskega Noceja. :) pa še zmagali smo vedno ko je Baky igral :p
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost