Ok, kar par dobrih novic. Gremo lepo po vrsti...
Tista ponudba za Ogbonno je resna, ponudil naj bi 5 milijonov plus tri igralce, ampak to za 50% kartona Ogbonne. Tu mi je edino žal Fossatija, ampak dali bi itak samo 50% njegovega kartona in jasno je, da bi ob dejstvu, da bi mali eksplodiral, prišel nazaj. Bral sem tudi, da imamo odlično odnose s Torinom, kar se že ve, in da bi bili tudi oni najbolj veseli, če gre Ogbonna k nam. Tako da bi bil jst kar pošteno razočaran, če nas poleti ne bi okrepil.
Druga stvar je Verratti. Njega si vsi želijo pri nas, tudi Berlusconi, kar je mogoče najbolj pomembno. Je pa tako, da šejki pri PSG želijo takojšen uspeh, zato bodo letos spet metali milijone. Njim se ne da čakat, da naredijo enega igralca. Verratti še ni top igralec, bo pa že naslednjo sezono ali pa v dveh sigurno. Zato mislim, da obstaja kar nekaj možnosti, da bi res prišel. Bo pa spet stric Galliani mogu pokazat vse svoje sposobnosti. Če je v rednih stikih z agentom in če mu je recimo obljubu, da bi igra Milana slonela na Verrattiju, kar v resnici tudi bi, potem se zna še kaj zgodit. Za Verrattija se resno zanima tudi Real, ampak mislim, da bi kot Italijan dal prednost "domačemu" klubu.
Pa še Fabregas. Tudi tukaj je po mojem nekaj možnosti. Ko je šel Cesc v Barco, je imel na mizi tudi našo ponudbo, dokaj konkretno in ni veliko manjkalo, da bi prišel. Ampak ga je vseeno zvabilo dejstvo, da se je vrnil v domač klub, kjer pa mu ne cvetijo rožice, kar je blo nekako tudi jasno. Ker Fabregas je v Barceloni samo eden izmed nogometašev, pri nas bi bil pa bog in batina in sem prepričan, da bi za njega bil boljši prestop v Milan. Včeraj je izjavu, da se v Barceloni ne počuti najboljše, da razmišlja o svoji prihodnosti in tudi navijači so se pošteno spravili nanj, ker so pričakovali več. Tuki je spet priložnost za strica Gallianija, ki je mojster v takih razmerah.
V vsakem primeru je letos lepo, ko lahko z optimizmom čakamo poletni mercato in ne strahom.