evo par zanimivosti
Milan's new home shirt is expected to be presented on Sunday when Milan face Roma at San Siro
verjetno bo to tak

French Press claiming Flamini could sign a new 2 year contract in the coming days. Flamini's current contract expires at seasons end.
osebno me ne moti, dober backup igralc v primeru da poleti kupmo neki bolšga u vezi, če bo nadaljevau s tako igro kkr jo kaže na zadnjih tekmah potem naj ostane

Galliani: "Abbiati's contract extension? The only thing missing is his signature, but he will stay. There are no doubts about it."
obvezno mu podaljšat, pa ni važno koga prpeljemo, definitivno lahko s svojimi izkušnjami še kako pripomore pr razvoju mladih golmanov
Milan are now in pole position to sign Andrea Poli from Sampdoria, according to Sportitalia.
evo še en igralc ka upam da ga prpeljemo. Juve je zaj*bu u zmiskem prestopnem roku kr so bli za malo prepozni drugač bi bu že v njihovih vrstah..Poli je drugač pri Sampdoriji isto kkr Montolivo pr nas, je pa mlad, italjan. Mogoče ni še takoj za u prvo 11 ampak za začetk kkr backup igralc je več ku odličen. Ma glede na to da ma 23 let ma še dost časa da se marski nauči.
Milan are back in the race for @DavideAstori. Cagliari also want Fossati and Comi in return, besides money. [Sky]
Astori tkaj kkr sm ga letos gledu ne naudušuje preveč, glede na to da Torino ma podobne zahteve za Ogbonne..bi rajš vidu da opustimo te sanje o Astoriju
Italian Lega Pro officially refused to let Serie A teams have a B-team playing in their leagues.
Galliani and Allegri will have a meeting after #MilanRoma on Sunday to discuss the current Milan coach's future.
Silvio Berlusconi is willing to let Allegri stay for another season, according to Gazzetta dello Sport.
Bojan is willing to join @HSV, according to reports from Germany. @BoKrkic
Torej Bojan naj bi bu prpravljen it v Hamburg..meni je prou, dokler ga ne odkupmo mi..za tak dnar 100% dobimo neki bolšega. Sej ne rečem, Krkiću se lahko odpre ma to je dokaj tvegan nakup če se odločmo za njega