Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 04. maj 2013 17:54

VERGARA JE IGRALEC MILANA!

Jherson: "If I decided to get a mohawk because I was coming to Milan? Actually, I already had the mohawk when I was playing in Colombia."
Jherson: "I want to win the Scudetto and the Champions League with Milan. I want to win everything."
Jherson: "If I've spoken with Yepes or Zapata? I spoke with Zapata. He's a great person and also a friend of mine."
AC Milan News ‏@Milanello 21m
Jherson: "My idol? My idol is here at Milan - it's Mario Alberto Yepes."
AC Milan News ‏@Milanello 21m
Jherson: "My characteristics? I'm a defender who's strong and fast, and I have a very good technique."
Jherson: "Being here at Milan is very important for me and my career. It's an important oppurtunity and I hope to make the most of it."
Jherson: "I want to become a part of the many legends at Milan, like Paolo Maldini."
Jherson: "I chose Milan because it's the most successful club in the world."

BENVENUTO E FORZA JHERSON VERGARA! :bandiera:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 06. maj 2013 22:37

evo par zanimivosti
Milan's new home shirt is expected to be presented on Sunday when Milan face Roma at San Siro

verjetno bo to tak
Slika

French Press claiming Flamini could sign a new 2 year contract in the coming days. Flamini's current contract expires at seasons end.

osebno me ne moti, dober backup igralc v primeru da poleti kupmo neki bolšga u vezi, če bo nadaljevau s tako igro kkr jo kaže na zadnjih tekmah potem naj ostane :)

Galliani: "Abbiati's contract extension? The only thing missing is his signature, but he will stay. There are no doubts about it."

obvezno mu podaljšat, pa ni važno koga prpeljemo, definitivno lahko s svojimi izkušnjami še kako pripomore pr razvoju mladih golmanov

Milan are now in pole position to sign Andrea Poli from Sampdoria, according to Sportitalia.

evo še en igralc ka upam da ga prpeljemo. Juve je zaj*bu u zmiskem prestopnem roku kr so bli za malo prepozni drugač bi bu že v njihovih vrstah..Poli je drugač pri Sampdoriji isto kkr Montolivo pr nas, je pa mlad, italjan. Mogoče ni še takoj za u prvo 11 ampak za začetk kkr backup igralc je več ku odličen. Ma glede na to da ma 23 let ma še dost časa da se marski nauči.

Milan are back in the race for @DavideAstori. Cagliari also want Fossati and Comi in return, besides money. [Sky]

Astori tkaj kkr sm ga letos gledu ne naudušuje preveč, glede na to da Torino ma podobne zahteve za Ogbonne..bi rajš vidu da opustimo te sanje o Astoriju

Italian Lega Pro officially refused to let Serie A teams have a B-team playing in their leagues.

Galliani and Allegri will have a meeting after #MilanRoma on Sunday to discuss the current Milan coach's future.

Silvio Berlusconi is willing to let Allegri stay for another season, according to Gazzetta dello Sport.

Bojan is willing to join @HSV, according to reports from Germany. @BoKrkic

Torej Bojan naj bi bu prpravljen it v Hamburg..meni je prou, dokler ga ne odkupmo mi..za tak dnar 100% dobimo neki bolšega. Sej ne rečem, Krkiću se lahko odpre ma to je dokaj tvegan nakup če se odločmo za njega
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 07. maj 2013 21:22

-Ai media marocchini, Adel Taarabt, centrocampista del Queens Park Rangers corteggiato da Milan e Marsiglia, ha parlato di futuro: "Non so se resto a Londra, già a gennaio ho ricevuto diverse offerte. Nelle prossime tre settimane saprò dove giocherò la prossima stagione".
Adel Taarabt, vezist QPRja, za katerega naj bi se zanimal tudi Milan je spregovoril o svoji prihodnosti: "Ne vem če bom ostal v Londonu, že januarja sem dobil različne ponudbe. V naslednjih treh tednih bom vedel kje bom igral naslednjo sezono."

Res mi ni bilo všeč, to kar je rekel Taarabt, ampak mislim da potrebujemo enega takega vezista. Meni osebno eden boljše tehnično podkovanih igralcev, hiter in ima zelo dober strel.
Res izjemen igralec, letos sem si kar nekajkrat ogledal tekme QPRja, tisti ki pa niste imate spodaj v videu nekaj njegovih golov in "skillov"!
Upam, da bo to naša nova okrepitev v vezni liniji! :)

Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 08. maj 2013 12:35

Berem zdej o Puyolu in zelji da zapusti Barcelono, naslednja destinacija pa bi bila ravno Milan. Barcelona naj se v prestop iz spostovanja do igralca ne bi vmesavala, on pa bojda tut ne zahteva nwm kaksnega denarja; zeli le igrati v klubu svojega idola Maldinija. Ce ga dobimo zastonj ali za neko simbolicno ceno sem takoj ZA...resda odstopa od nasega plana, ampak gre za sampiona z zmagovalno mentaliteto, ki je osvojil vse zivo...z menjavo sredine mislim, da bi dobil novo motivacijo in bi bil za 2 do 3 sezone sigurno od velike koristi (ce ne bo poskodb seveda), da o njegovih izkusnjah ne govorimo....zdej je edino problem glede takticnih postavitev, kjer vemo da so tujci zelo slabo podkovani v primerjavi z Italijani.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 08. maj 2013 12:46

Pujol je že vse zanikal na svojem twitter profilu.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Juice dne 08. maj 2013 18:14

Zanikal je tudi Galliani, dejal je da ciljamo na mlade igralce.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a taura dne 09. maj 2013 12:58

Gazzetta poroča da Milan nebo podalšu pogodbe Yepesu (kar je tud logično) in Mario se verjetno seli v Sion kjer trenutno igra in trenira Gattuso :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 10. maj 2013 11:26

torej ja kkr je že na fbju napisano, se zanimamo za Cercija. Gazzetta poroča da naj bi on bu zamenjava za odhod Bojana. Po pravici povedano se ga nebi branu, je soliden desni krilni igralc in je še mlad. Letos je že zaigrau za reprezentanco tko da potencial ma..

aja in še to za use dvomljivce u Zapato:
0.67 – Milan have conceded only 0.67 goals per game with Zapata playing, and 1.6 goals per game without him in this Serie A.
;)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. maj 2013 12:38

Na ITA verziji FB AC Milan fanclub strani sem zasledil novico, da naj bi Galiani delal na dveh igralcih, ki spadata med "prepovedane sanje", podobne sanje kot sta bila Ibra in Balo in sicer Lavezzi+povratek Silve. Osebno mislim, da je šans za kaj takega mogoče 10%, ampak če se kej dela na tem, zakaj pa ne...ni mi pa jasno kaj se dogaja z PSGjem, ki deluje kot da bo razpadel, kljub solidni sezoni. Prišli so med 8 v Evropi in namučili Barco, doma bodo prvaki, kljub temu pa pol ekipe govori da bo mogoče šlo, kot tudi trener.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 10. maj 2013 12:44

Mah to so samo govorice. Po drugi strani bo un šejk spet vrgu goro denarja in pripeljal vse živo.

Drugače bi bil pa Cerci zame top nakup in odlična menjava za Bojana. Čeprav je danes eden od katalonskih radiev poročal, da naj bi Milan Bojanu povedal, da računamo nanj in da bo ostal. Tudi Barca naj bi bila pripravljena znižat odkupno klavzulo na 5 milijonov. Jst bi teh 5 milijonov veliko raje dal za Cercija, če si ga želi še trener, pa tle sploh ni več debate...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost