Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. maj 2013 20:45

In Francia sicuri: il Milan forte su Verratti
Le10Sport, che rivela come il club rossonero abbia messo nel mirino il centrocampista del Paris Saint Germain per la prossima stagione. Sarebbero stati diversi gli incontri tra l'amministratore delegato del Milan, Adriano Galliani, e l'agente del calciatore Donato Di Campli

Torej Berlu je dal zeleno luč za Verrattija, njegov agent Donato Di Campli in Galliani naj bi se že sestala..

Glede Ogbonne je tko, naj bi bili v prednosti pred vsemi ki se zanj zanimajo, plačali naj bi 5m€ + Verdija + polovico Fossatija in polovico Comija. Te novice nej bi prišle od vira ki je zelo blizu Ogbonni in nej bi ble zlo zanesljive..bomo vidli :)
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... onna.shtml
Čeprou Fossatija mi je škoda kr:
- Marco Ezio Fossati sarà il giovane dell’anno in Serie B. Lo hanno votato sul sito di Sky.
Fossati je bil na strani Skyja izbran za mladinca leta v Serie B..

- Mediaset reports that Milan met with Ogbonna's agents today. Milan are also in talks with Roma about Amelia.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 02. maj 2013 21:11

Kje podpisem za Verattija? :)
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. maj 2013 21:18

Če pa jim rata pripeljat veratija, grem osebno čestitat gallianiju :D

Mali je fenomen s posebnim stilom.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. maj 2013 21:54

ma Verratti bi bu top shit nakup :D res upam da speljejo to skoz in da se nam dejansko prdruži. Kar se tiče Amelie, je reku njegov agent da s strani Milana je use ok, zdej je odvisno od Rome se bojo odločili za njega al ne. Glede cene pa še nevem kako je, nikjer nism zasledu kuk €€ bi hotli met za njega oz. tud menjava Amelia-Stekelenburg ni izklučena.

Se pa Roma zanima tud za Nocerina, baje da se neki dela na menjavi Florenzi+5m€ za Nocerina, to je dejansko smešna menjava glede na to kako profitiramo mi..
Jutri prihaja k nam na zdravniške Vergara tko da bomo vidli če jih bo prestal, mogu bi jih skor sigurno potem bo pa hmal prestop uraden. Po poročanjih jutrišne GdS naj bi se merde zanimale za Modrića, glede na to da Mourinho verjetno odhaja so lepe šanse da ga dobijo..Corriere dello Sport pa v jutrišnem časopisu poroča o tem da se je Milan resno zagrel za Cesca Fabregasa..

- Filippo Galli: "Chelsea made a big offer for Cristante, but Milan have tied him to the club. He'll stay at Milan for the next years."
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baloteli dne 03. maj 2013 08:17

Glede Fabregase se tudi veliko govori o predtopu nazaj na otok k Arsenalu.
Uporabniški avatar
Baloteli
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a taura dne 03. maj 2013 11:04

ja pač definitivno mi je bolša opcija Verratti kot Fabregas, ker pač je mlad, italjan in nevem se mi zdi bolši dolgoročni nakup.

- Milan will pay around €2m for Jherson Vergara Amú. Medical check-ups today, and he'll sign the contract at the end of this month.
- Montolivo will miss the matches vs. Torino and Pescara due to his thigh injury. He might be back for the match vs. Roma.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a pirlo21 dne 03. maj 2013 11:15

uff to z Verattijem bi blo super... potem pa upam da pride naslednje leto v prvo ekipo še Cristante da bo mel Montolivo usaj s kom neki odigrat na sredini :bandiera:
če pa pride še Ogbona sem js zadovoljen z letošnjim mercatom :) :salmilan:
pirlo21
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a taura dne 03. maj 2013 11:42

Giampaolo Pazzini impressed by Angelo Ogbonna
Milan’s Giampaolo Pazzini has underlined the quality of Italy and Torino centre-back Angelo Ogbonna.
“I’ve trained alongside Ogbonna with the national side,” the striker told Tuttosport ahead of this weekend’s game against Toro.
“He is the prototype of the modern defender – a great physique, but also good technique. He likes to bring the ball out of defence with his head held high.
“He’s a young guy too and I believe that he could play for any side.”
The central defender may be on the market at the end of the season, but Pazzini insists that he himself won’t be involved in another move after his switch from Inter last summer.
“You can take me off the market,” he underlined. “I’m staying here. I’m really happy at Milan, just being able to help this team is enough for me.
“It is better to play in less games for Milan than in more games for any other club.”

najbol mi izstopata stavka "I'm staying here. I'm really happy at Milan,..." in "It's better to play less games for Milan then more games for any other club"...tu se vidi kako pripadnost ma do našega kluba in upam da se to do poletnega mercata ne spremeni ker potem mamo super napad na igrišču in na klopi..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 03. maj 2013 12:12

Vsa cast Pazzo, vesel sem za taksno izjavo, sploh ker se je takoj po prihodu Balota govoril kako kao hoce stran, zej se pa vidi da to ni res. On se zaveda da ob enem Baloteliju ne more biti prva izbira in to je sprejel kot moski ne pa kot nekaksna cmera, se pa zaveda da lahko ekipi ogromno da in taksnega igralca imeti v ekipi je milina; res kaze svojo zrelost pri teh letih, predvsem tudi kot pomoc mladim in pogosto vrocim glavam v ekipi.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 03. maj 2013 13:09

Galliani has had several meetings recently with Marco Verratti's agent, according to reports from France.

Shit is getting serious :bandiera:

Kar se tiče Vergare, bo skor sigurno podpisu z nami ker itak za Universitario de Popoyan ne igra več ker jim ne plačujejo redno in so se igralci odločili da do nadalnega u znak protesta nebojo ne trenirali ne igrali..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost