Penny je napisal/-a:Pa še glede Allegrija in kolumne capcapa, ker ne vem, kam naj drugam prilimam. Ko je imel Allegri lani močno ekipo in tam konec oktobra, novembra in začetek decembra brez poškodb, smo harali in zmagovali po 3 ali 4:0. Takrat smo imeli identiteto in smo imeli smisel v igri. Žoga je krožila, imeli smo posest, bili agresivni. Potem so nas zjebale poškodbe, poleti pa so ga zjebali v upravi in je s to ekipo naredu čudež, ne glede na kakšen način. Tako da, prvo naj mu Berlusconi kupi kaj pametnega, naj mu da močno ekipo in da potem vidimo, česa je sposoben. Najlažje je pa bit pameten, a ekipo je mel Allegri letos za peto al pa šesto mesto realno. Sam je dvignu igralce, kot so El Shaarawy, De Sciglio, Zapata, Constant, Monto in podobne. Ampak enostavno ni bilo dovolj kakovosti, da bi obenem igral še neki hudo atraktivno igro.
Gennaro je napisal/-a:Potencialna okrepitev Milana Poli je vceraj zabil gol proti San Marinu.
taura je napisal/-a:sicer pa če kdo dvomi v Allegrija...
http://media1.sulia.com/static/user_images/12/2013-06-03/2e82581d-e36f-4818-89a5-d163e0336aea
(slika je preširoka zato jo nemorm zalepit kr direkt)
rdeč stolpec je št. odigranih tekm, črn stolpec št. točk na teh tekmah, v oranžnem krogu pa povprečno št. točk na tekmo. Allegri vodi pred usemi ostalimi trenerji od kar je Berlusconi šefe
Proti Juventusu, Interju, Fiorentini, Napoliju, Romi in Laziu smo od 12 tekem zmagali le 2! Predvsem ta številka me bode v oči in to mi daje občutek, da Allegri v bodoče ne bo »porihtal« zadev. Za kakšno Fiorentino, Romo, Udinese, Lazio bi bil Max perfekten trener, toda Milan potrebuje nekaj več. Najbolj pa me moti to, da v igri Milana pod Allegrijem nisem našel oz. videl neke identitete. Vsaka velika ekipa ima identiteto v igri, po čemer se jo lahko prepozna. Milan v zadnji sezoni ni imel te identitete. Navijači smo bili dokaj enotni (predvsem na forumu), da je naša identiteta »igra brez repa in glave«.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov