Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 31. maj 2013 16:33

Nwm no, men tale Alcantara ne diši...priznam nisem ga gledal Bog ve kaj, ampak smo videli že letos da je Barca brez Messija pol ku*ca vredna in v taki ekipi Alcantara niti minutke skorajda ni igral, pa sploh si ne predstavljam Špancev v Italiji, lahko pa da se motim seveda. Fora je v tem, da če bi se pripeljal za ta denar bi avtomatično postal okrepitev številka ena in s tem bi ble vse oči uprte vanj, zdej kako bi mulac odreagiral je pa zelo diskutabilno...po mojem mnenju je prevelik riziko takšne pare dat za takega igralca, zdej če ga dobimo na kakšno posojo pol pa lahko :D

Od veznih bi jaz pustil edino Nocerina, pač bi mu dal še eno šanso ker je prvo sezono odigral res izjemno, če bo seveda želel ostati...pripeljal bi pa: Ogbona/Astori, Poli, Cerci pa mogoče še Ljajić ob tem pa eventualno še Santona (ki ne želi iz Anglije)...vem da ni realno da vsi pridejo, ampak Poli in Cerci naj bi bila že skoraj naša, pol pa samo še štoper pa mogoče Ljajić (ob solidni ceni).
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 31. maj 2013 17:35

Thiago se letos v Barci res ni naigral, ampak vedno ko je vstopil v igro je pokazal česa je zmožen. Meni osebno veliko boljši od Verrattija.
Tako če že primerjamo oba igralca (Thiago vs. Verratti):
-Thiago je letos odigral 36 tekem in imel skupno minutažo 1963 min. Prispeval je 3 zadetke in imel 9 asistenc.
-Verratti je letos odigral 42 tekem in imel skupno minutažo 2669 min. Prispeval je 1 zadetek (in še to na prijateljski tekmi!) in v vseh tekmovanjih zabeležil "le" 4 asistence.
Oba sta super tehnično podkovana in spretna ter hitra igralca, ampak Thiago ima to zadnjo podajo in super strel. Thiago se je rodil v Italiji, ima pa tudi Brazilsko in Špansko državljanstvo.
Če bi lahko izbiral bi se definitivno odločil za Alcantaro. Upam in verjamem da ga bomo v novi sezoni gledali v našem dresu!

Slika
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. maj 2013 17:59

ja ampak itak Verrattijeva primarna naloga ni zabijanje golu pač pa kreiranje akcij. Če si si ogledu kako tekmo PSGja (dost že recimo prot Barci v LP) si vidu česa je zmožn Verratti. Useeno bi bu Marco mn riskanten nakup kr že pozna ligo + italjan je, useeno je 18m€ velika cena da tvegaš na nekoga ka še ni igrau u Serie A. Sej lahko se obnese, lahko pa ne. Bomo vidli kako se bo use skup odvilo

@Gennaro: Ti si še en med tistimi ka dvigujete Astorija u nebo..nevem ki vidte pr njemu tko odličnega, letos me sploh ni naudušu in za tako ceno nevem...jst nebi tvegu, bi rajš šu na Ogbonno in je :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 31. maj 2013 18:13

oba sta odlična,in bi si res želel da eden pride,kateri pa mi je vseeno :bandiera:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. maj 2013 18:53

aja pa še to glede Alcantare tist ka ni vedu..u klavzuli ma pogoj da je njegova cena 18m€ če na sezono ne odigra dost tekm (nevem točno kaka je številka). Če bi jih odigral več bi meu ceno 65m€. Nova sezona se v španski ligi začne s 1. avgustom tko da če ga hočemo kupit, ga mormo pred 31. julijem drugač bo cena 65m€
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 31. maj 2013 19:06

Ja, hvala @taura to sem pozabil napisat! :) Torej če bo Milan kupil Alcantaro do 31.julija ga bo dobil za 18.000.000 €, ker ima tako zapisano v klavzuli. Če pa ga ne bomo kupili v tem prestopnem roku se lahko od njega za vedno poslovimo... Res odlična priložnost za nakup izjemnega mladega vezista!
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Penny dne 31. maj 2013 21:02

Po 1. avgustu ima odkupno klavzulo 90 milijonov se mi zdi...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. maj 2013 21:19

Sm zdej pogledu kuk točno je, 81m€ je postavljena odkupna klavzula..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 01. jun 2013 00:06

ok nem kdo ke bil pijan ko so delal tole pogodbo, agent al kdo v Barci. 81 milionov??? Pa vi niste zdravi! Sam tudi menim da Alcantara in Verati nista ravno primerljiva...da ne bo pomote, ce pride mu zelim da postane Milanov Xavi, jst samo povem da ce bi se mene sprasevalo ga nebi vzel, ampak se me ne :-D Mogoce ma pa Galiani sesti cut glede njega in noce spustiti prilike kot jo je pri Xaviju.

Glede Astorija pa priznam, da ga nisem Bog ve kaj gledal, na tekmi proti Milanu ko je blo 1:1 pa vem da je igral odlicno vse do tistega penala nad Balotelijem. Ogbono sem gledal malce vec in bi ga prej vzel, sploh zato da ga "ukrademo" Juventinom in dobimo to mini bitko.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 01. jun 2013 00:21

Gennaro sej usi španci majo take nore odkupne pogodbe..to je zato da jim jih ne kupujejo z drugih lig. Majo pa tud po večini vsi španci v klavzulah da jim cena ekstremno pade če ne dobijo dovolj minutaže. Če se prou spomnem mislem da ma Fabregas odkupno klavzulo okoli 200m€, v primeru da ne dobi zadostne minutaže se mu ta zniža na 35m€ al tam nekje..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost