Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 21. avg 2014 14:25

Ideja glede rabiota je prepričat njega in agenta, da podpiše pogodbo s PSG-jem, da pride na posojo za 2 leti v milan.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a corleone dne 21. avg 2014 14:34

Di Marzio piše, da je PSG postavil Rabiotu ceno 30M€ (ob povpraševanju Arsenala).
Uporabniški avatar
corleone
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a taura dne 21. avg 2014 14:36

če se dejansko znebimo Muntarija ali Essiena in dobimo Džemailija potem je to uredu, recimo Essienova sezonska plača bi pokrila prestop Džemailija in del njegove plače..in definitvno je bolj koristen igralec čeprou rabli bi res enga vezista ka bi vedu kaj nardit z žogo in ka bi znau povezat obrambo in napad. Odhod Maria..mešani občutki, po eni strani mi ga je žou, po drugi strani pa spet, čakat kdaj bo eksplodiru (če sploh bo)...če se bo denar investiralo naprej u napadalca (Jackson Martinez al bilokak soliden napadalec) potem nebo take krize...

@corleone: mah ta cena za rabiota..sej je sam reku da noče podalšat s PSGjem in prej al slej mu bo cena drastično padla razen če jim je u interesu da ga obdržijo še eno leto in je potem free agent..za moje pojme bojo prej al slej sprejel eno ponudbo da usaj neki dobijo od njega
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 21. avg 2014 14:40

cofko11 je napisal/-a:a ste resni z đemailijem ,, ,lepo vas prosim , kako se lahko zadovoljite s takim igralcem ...

+1

Točno to. Še en povprečnež, ki ne bo naredil nobene razlike. Raje smo kot smo, damo šanso Cristanteju pa čao.

Glede Rabiota pa je ta dvoletna posoja totalno bv za moje pojme. Najboljše, da delao igralca PSG-ju. Ker vem, da ga kasneje itak ne bomo odkupili, ker ni keša..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 21. avg 2014 14:52

Javier Hernandez, Negredo and Soldado are also possible replacements for Balotelli, according to Sky. Jackson Martinez is the 1st choice.

Kaj pa tole zgoraj? :) Soldado, mati mila :) To se na koncu tudi zna zgoditi, takšen klasičen "nakup" juventina.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 21. avg 2014 15:01

Soldado je katastrofa za moje pojme, Negredo je poškodovan in bo out še kak mesc ali dva in uprašanje kaj bo potem z njim, Chicharito me pa ne neki prepriča...
kar se tiče pa martineza, nevem čudno se mi zdi use skup, odkupno klavzulo ma 35m€ in nevem od kod bi nam keš glede na to da stalno uprava jamra da ga ni...cityju od balota dolgujemo še 12m€ se mi zdi tko da od celotne prodaje dobimo le 8-10m€...
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 21. avg 2014 15:04

taura je napisal/-a:cityju od balota dolgujemo še 12m€ se mi zdi tko da od celotne prodaje dobimo le 8-10m€...

Eee, točno to sem hotu zdaj kasneje napisat, ko sem na spletu prebral, ker je zapisal Ras.. Nevem, tudi jaz se bojim, da dejansko na koncu ne bo nič pametnega.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 21. avg 2014 15:13

Ma sama neka mimigovanja... ne diši mi preveč. Prodaja Balota, se ne strinjam povsem ampak če pride ustrezna zamenjava... pa naj bo. Sam bi si želel Đekota, samo dvomim da se zgodi kaj takega. Dzemail definitivno boljši kot Essien, ni pa ravno igralec kateri bi naredil razliko. Skrbi me forma Shaarawya zato še vedno podpiram prihod Taarabta. Ob prodaji Ballotelija smo ostali še brez edinega zvezdnika...upam da ne bo Galliani spet nategnil vse povrsti in da bomo nakoncu ostali brez kvalitetne špice.

Malo zaman se mi zdi, da vsako leto krepimo ekipo in iščemo tisto pravo, če pa vsako leto prodamo najbolše igralce...
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 21. avg 2014 15:19

taura je napisal/-a:Soldado je katastrofa za moje pojme, Negredo je poškodovan in bo out še kak mesc ali dva in uprašanje kaj bo potem z njim, Chicharito me pa ne neki prepriča...
kar se tiče pa martineza, nevem čudno se mi zdi use skup, odkupno klavzulo ma 35m€ in nevem od kod bi nam keš glede na to da stalno uprava jamra da ga ni...cityju od balota dolgujemo še 12m€ se mi zdi tko da od celotne prodaje dobimo le 8-10m€...

Ah, daj...to sploh ni res. Milan placuje na obroke in to ni nic drugace, sploh pa je misljen martinez da pride na posojo ravno zaradi VELIKO obrokov, ki si jih je milan nabral.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 21. avg 2014 15:21

ja ampak poglej ta scenarij..on ma odkupno klavzulo za 35m€..tud če pride na enoletno posojo se bo pač treba drugo leto skeširat...glede na to da letos nismo u LP nebo nekega velikega prihodka €€ drugo leto..od kje nam bo pa potem keš? in porto nam sigurno nebo nižal cene..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost