Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 21. avg 2014 15:22

Kaj ni res? Da dolgujemo 12 mio? Seveda dolgujemo.. Ja, no, ravno ti obroki pa se samo nabirajo. Še pred odkupimo kakega igralca, ga že prodamo..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 21. avg 2014 15:46

tudi pri meni mešani občutki glede prodaje....sploh glede zneska...glede na to kakšne cene danes vladajo trgu nas je liverpool nategnil prav tako kakor mi city pred nekaj časa...za moje pojme prenizka odškodnina...tudi če ni v formi in je pogorel na prvenstvu si je v preteklosti ustvaril neko ime in velja za klasnega igralca (nažalost pa ima probleme s lenobijo in karakterjom)...menim da bi se dalo sigurno izrtžiti kaj več...sploh če vemo da denar imajo...in igralce daleč preplačujejo (lovren, moreno)
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. avg 2014 16:03

Smo v prednosti za rabiota, ker smo v odlicnih odnosih s psgjem. Verjetno posoja, toda dvomim da Galliani ne bi zrihtal kakega odkupa. 30 milijonov odškodnine je pravljica.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a svarog dne 21. avg 2014 16:08

Balo je gladko vreden 30+m, napaka, da smo ga prodali. Mi pa bomo v najboljšem primeru kupili đemalija, ki je isto sranje kot honda, pa 2x preplačanega čerčija. In to bo to fantje. Pazzo bo pa gole sipal :)
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. avg 2014 16:45

smoljo je napisal/-a:Kaj ni res? Da dolgujemo 12 mio? Seveda dolgujemo.. Ja, no, ravno ti obroki pa se samo nabirajo. Še pred odkupimo kakega igralca, ga že prodamo..

Ti trije obroki po 4 mil so v naslednjih letih. Sedaj imamo 20 mil za zapravit sedaj.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 21. avg 2014 17:32

Se pravi odhaja Balo, prihajajo pa Falcao, Di Maria in Isco... več kot odlično :D Jaz sem takoj za prodajo Balotellija, v primeru da se pripelje Rabiota + Costo, pa magari če je Pazzini prva špica. Balotelli ni zaenkrat naredil še čisto nič, v sistemu 4-3-3 pa tudi nikoli ne bo ker ne zna igrat klasične špice. Veliko bolj potrebujemo igralce ki znajo nekaj z žogo, znajo preigrati igralca, imajo natančne podaje, znajo potegniti, ker brez njih tudi kakšen Ibrahimovič ne bi zabijal. Tako da res upam da prideta vsaj Rabiot in Costa, in da slučajno ne vidim raznih dzemailijov. V napadu pa predvsem nekoga ki se bo znal odkrivat in porivat žogo v mrežo, v tej formaciji bi bil še Pazzini bolj uporaben kot pa Balo.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 21. avg 2014 17:44

vse lepo in prav...a iztržit samo 20 milijonov za takšnega igralca je bolj kot ne dejanje iz obupa...vsak ki pokaže 2-3dobre tekme je vreden 20+milijonov...ne štekam ravno te poteze...
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 21. avg 2014 17:52

capcap je napisal/-a:
smoljo je napisal/-a:Kaj ni res? Da dolgujemo 12 mio? Seveda dolgujemo.. Ja, no, ravno ti obroki pa se samo nabirajo. Še pred odkupimo kakega igralca, ga že prodamo..

Ti trije obroki po 4 mil so v naslednjih letih. Sedaj imamo 20 mil za zapravit sedaj.

No bomo videli kako jih bomo dejansko zapravili..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 21. avg 2014 20:47

No dej pa mi povejte vsi, ki ste proti prodaji Balotellija, kaj je koristnega naredil v teh skoraj 2 sezonah? Od velikih ekip je zabil Napoliju in Celticu. Naši so se zelo potrudili, da so ga dobli od šejkov za tak denar, bil je eden večjih prestopov zadnjih let, ker pač nimamo keša. Mario je dejal, da bo ekipi pomagal da bo konkurenčna, obljubil da ne bo več izpadov ter podobno. Dobro, izpadi izven igrišča so se res končali, ampak koliko pa nam je on pripomogel pa je druga zgodba. Đabe 2 gola proti Palermu, če te pol nekaj tekem ni, ker nisi konstanten. Vse prevečkrat je hotel vse sam na silo, dobival brezvezne kartone..Mislim, da je to prava poteza pa čeprav gre za Balotellija. Upam, da bo sedaj iz sence spet stopil Faraone in začel igrati kot zna. Mario ni timski igralec, on svoje najboljše predstave kaže samo v dresu Italije, čeprav letos ni bil nič posebnega na SPju (še vedno doktor za Immobileje in podobne). Milan rabi timskega igralca, špico, ki je sposobna zabiti 20+ golov na sezono in bo puščala kri na terenu za ta dres. Mario to ni, zaman smo se trudili mi, da ga spremenimo in zaman se bodo trudili tudi vsi ostali, človek je težek karakter in ne prenese kritike na svoj račun. Mislim, da smo lahko srečni, da dobimo 20 milijonov. Škoda, ogromen talent, ampak glava luda. Zdaj pa v nogometu talent ni več vse. Je pa vsaj zaigral za klub za katerega navija, hvala Mario, srečno. :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svarog dne 21. avg 2014 20:56

Delno imaš prav, ampak pozabil si kdo mu je podajal, bi videl kako bi goli padali ob solidni sredini,bokih, kaj šele ob odlični.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost