IL DIAVOLO je napisal/-a:Jebeš tak fuzbal, kjer se vrtijo taki denarji za precenjene fuzbalerje. ) : Če bo šla ta bolanija, ki vlada na mercatu dalje, bo čez kakih 20 let igralec prodan za milijardo €. Če se komu to zdi normalno potem se mi smili. 90% folka danes drka na neke Rodrigueze, Suareze,...samo ker so v igri take cifre, ki si jih klubi, ki so prodali dušo tujcem in jim mafija na Uefi to dovoli, lahko dovolijo trošit. Škoda besed za to, kar se dogaja, itak bo na svetu vedno več bedakov ki bodo drkali na neke dive, ki v resnici niso vredne niti polovice denarja, ki se zanje troši. Po takih cenah si pri zdravi pameti noben ne bi smel niti zamislit nakup kakega igralca. Ko ga jebe, ko enkrat gre ni več naš in naj gnije tam pri Jaz sem se že pred nekaj leti sprijaznil, da so generacije pravih fuzbalerjev izumrle oz. so na robu izumrtja. Ta biznis današnji nima z igro prave veze, to je postala služba in kot tako se jo propagira in trži.
Balotelli pa bo v zgodovini Milana zapisan kot eden izmed mnogih, ki so prišli in niso pustili prav nobenega pečata. Preveč krhek karakter, da bi lahko v celoti izkoristil svoj potencial. Zame osebno od danes ne obstaja več, kot to velja za vsakega ki zapusti Milan.
Bravo Diavolo popolnoma se strinjam, fuzbal je šel v kurac in to se bo moglo ustaviti. Lepo napisano