Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. avg 2014 12:12

No ja, revolucija. Revolucija bo za moje pojme, če dobimo Martineza, Rabiota in Cercija, ker potem smo dejansko naredili kompetativno ekipo. Zdaj edino, če delamo revolucijo, ki je brezvezna. Znebili smo se določenih igralcev, ampak zaradi tega ne bomo nič boljši.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 22. avg 2014 13:00

Penny je napisal/-a:Naj ti odgovorim na del, kjer citiraš mene. Prvo kot prvo, a se ni zgodila velika revolucija v Milanu? Dej poglej kolko igralcev je šlo, nov je trener... To je zame revolucija, zdej pa če ti ne razumeš pomena tega izraza, ne morem pomagat. In še drugo. Ja, ne bo nam treba nobenega prodajat. Smo prodali koga, ki ga nismo želeli? Če ti pa ni jasno, da smo celo poletje čakali na prvega, ki bo kaj ponudil za Balota, da se ga lahko rešimo, pa ti spet ne morem pomagat. Sao Balota smo se mi hoteli rešiti, nismo bili primorani v prodajo, to je velika razlika...

To sem samo prilepil zraven kot zanimivost, kaj vse ste pisali. Pozitivno ali negativno, tvoje se je uresničilo :) Ni letelo na to, da bi vi vsi kvasili neumnosti. Zdaleč od tega in se opravičujem, če je kdo to razumel kot žalitev. Tudi capcap je napisal, da ob odhodu Balotellija pride vezist in Tarrabt, pa se še zna zgoditi to. Glede na to da nismo v LP, da so naše bilance še slabše, smo zadržali ključne igralce po večini. De Sciglio in El Shaarawy ostajata, enega smo pač žrtvovali in bomo pripeljali zamenjavo. Mene ne moti to koga prodajamo, mene skrbi koga pripeljemo. Prodali smo Balotellija okrog katerega bi naj gradili ekipo za dolgi rok, njegova zamenjava pa bo 28 letni Martinez??? Alex in Lopez sta že precej v letih. Armero in Menez pa me (še) ne prepričata. To so meni zelo podobni nakupi kot Constant, Zaccardo, Nocerino, Muntari, Essien, Honda, Poli, Zapata, Mexes, Rami... Vsi so prišli za bolj ali manj zastonj, pa vemo da niti eden od njih ni zablestel, no z izjemo Ramija.
Če dobimo enega solidnega vezista in zamenjavo za Balotellija verjamem, da se morda nekako lahko vrnemo že letos v LP. Ampak spet imamo cel kup veteranov v ekipi, za katere dvomim da so več kot 2 sezoni še sposobni igrati v prvi postavi. Lopez, Alex, Mexes, Abbiati in De Jong(?), da o Muntariju, Zaccardu, Essienu in Boneri ne izgubljam besed.
Kar pa mi je letos res všeč na mercatu, da od prvega dne konca sezone delamo na nekem sistemu. Nov trener in sistem 4-3-3. Pripeljemo samo takšne igralce, ki sodijo v ta sistem. Se spomnem predlansko sezono, ko smo igrali 4-3-3 pa nam je šlo, potem pa lasnko sezono na željo B&G spreminjali sistem glede na igralce, ki so zastonj (Kaka), pa še to zadnji dan. Prijateljske smo še igrali 4-3-3 (če imam še prav), potem pa prvo tekmo sezone vse znova, zato pa smo se tudi pol sezone z Allegrijem lovili in ni šlo nikamor. Že zaradi tega verjamem, da bo letos precej bolje.
Vem da si zelo težko privoščimo drage igralce. Ampak če kdaj potrebujemo kvalitetne okrepitve je to letos. Isco, Nastasič in Costa so vsi mladi in na voljo za normalno ceno. Za nobenega ni treba dajati 50 mio, ampak lahko vse tri pripeljemo za 50 mio €. Ja je veliko, ampak 20 mio je od Balotellija, ogromno igralcev smo se tudi znebili dosedaj, nekaj je pač treba razkirati in našobati, saj bi že bil čas da se nekaj denarja nabere po prodajah Kakaja, Ibre, Silve,... in investira nazaj v ekipo.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 22. avg 2014 14:22

Ma Diego Lopez ima še 3 sezone, mogoče 4 na najvišjem nivoju fix, Armerota smo videli samo pol ure igre na eni tekmi. Počakajmo, da se vklopi v ekipo, ker za moje pojme je bil on prvi levi bočni SPja. Poli ni slab, ampak rabi priložnost, De Jong v tej kategoriji sploh ne bi smel kaj delati, človek še 30 ni star, gladko lahko igra še kake 4-5 let. Menjava za Maria bo prišla, tudi vezist verjetno in krilo, ampak treba je potrpet do konca mercata.

E: Jaz samo upam, da ne bo zdaj hotel recimo oditi še El Sha, pa De Sciglio itd.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 22. avg 2014 14:28

po poročanju mediaseta naj bi bli naslednji dnevi ključni kar se tiče Martineza, mislem da je to še najbolša opcija izmed useh imen ka se pojavljajo u medijih..
http://app.football-italia.net/?referre ... alia-54725
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 22. avg 2014 14:39

V naslednjih 48 urah naj bi bilo vse jasno za Martineza, jutri je še sestanek s Cairom za Cercija. Prisoten bo tudi Inzaghi.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 22. avg 2014 15:00

Mediaset poroča, da bo za Rabiota težka, njegova mama (agentka) ni navdušena nad našo ponudbo, veliko klubov se zanima za njega. :tmi:
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 22. avg 2014 15:35

Maldini_<3 je napisal/-a:Mediaset poroča, da bo za Rabiota težka, njegova mama (agentka) ni navdušena nad našo ponudbo, veliko klubov se zanima za njega. :tmi:

Di marzio je poročal, da je mama rabiota dala obljubo, da bo premislila o ponudbi, čeprav ji ne diši karkoli glede psg-ja, ampak jasno ji je, da bo ZELO težko našla klub, ki ponuja pogoje kot milan, ki bo dal rabiotu priložnost igranja v začetni enajsterici in je obenem velik klub..hočejo ga tudi roma, inter in arsenal, vsi pokriti v vezi in bi bil na istem kot pri psg-ju. Kot že rečeno, govori se o 2-letni posoji. Morda sem pristranski, ampak milan je idealen klub glede na razmere, ki praktično nima igralca, zaradi katerega rabiot ne bi mogel igrat. Res upam, da ga zdilajo.

Si predstavljate cristanteja in rabiota, zadaj pa de jonga? :worthy

Spredaj pa ses-martinez-cerci :inlove:

Upam, da ne pričakujem preveč, ampak enega pa bi lahko pripeljali.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 22. avg 2014 18:04

med drugim se zanimamo tud za Marca Van Ginkla ki je trenutno član Chelseaja..lani se je u predsezoni poškodovau in je biu out celotno sezono letos pa je nazaj...letnik 92, Chelsea je za njega plaču skor 9m€
http://gianlucadimarzio.com/calcio-inte ... l-chelsea/
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 22. avg 2014 18:05

Za tolko igralcev ko se mi zanimamo se nena ostale lige skupaj. samo pride nena nikol noben haha
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 22. avg 2014 18:38

Kar pa se tiče Martineza, usi mediji poročajo da je dans Galliani klicu predsednika Porta in ta ga je gladko zavrnu in mu reku da Jackson ostaja u Portu..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost