Penny je napisal/-a:Naj ti odgovorim na del, kjer citiraš mene. Prvo kot prvo, a se ni zgodila velika revolucija v Milanu? Dej poglej kolko igralcev je šlo, nov je trener... To je zame revolucija, zdej pa če ti ne razumeš pomena tega izraza, ne morem pomagat. In še drugo. Ja, ne bo nam treba nobenega prodajat. Smo prodali koga, ki ga nismo želeli? Če ti pa ni jasno, da smo celo poletje čakali na prvega, ki bo kaj ponudil za Balota, da se ga lahko rešimo, pa ti spet ne morem pomagat. Sao Balota smo se mi hoteli rešiti, nismo bili primorani v prodajo, to je velika razlika...
To sem samo prilepil zraven kot zanimivost, kaj vse ste pisali. Pozitivno ali negativno, tvoje se je uresničilo

Ni letelo na to, da bi vi vsi kvasili neumnosti. Zdaleč od tega in se opravičujem, če je kdo to razumel kot žalitev. Tudi capcap je napisal, da ob odhodu Balotellija pride vezist in Tarrabt, pa se še zna zgoditi to. Glede na to da nismo v LP, da so naše bilance še slabše, smo zadržali ključne igralce po večini. De Sciglio in El Shaarawy ostajata, enega smo pač žrtvovali in bomo pripeljali zamenjavo. Mene ne moti to koga prodajamo, mene skrbi koga pripeljemo. Prodali smo Balotellija okrog katerega bi naj gradili ekipo za dolgi rok, njegova zamenjava pa bo 28 letni Martinez??? Alex in Lopez sta že precej v letih. Armero in Menez pa me (še) ne prepričata. To so meni zelo podobni nakupi kot Constant, Zaccardo, Nocerino, Muntari, Essien, Honda, Poli, Zapata, Mexes, Rami... Vsi so prišli za bolj ali manj zastonj, pa vemo da niti eden od njih ni zablestel, no z izjemo Ramija.
Če dobimo enega solidnega vezista in zamenjavo za Balotellija verjamem, da se morda nekako lahko vrnemo že letos v LP. Ampak spet imamo cel kup veteranov v ekipi, za katere dvomim da so več kot 2 sezoni še sposobni igrati v prvi postavi. Lopez, Alex, Mexes, Abbiati in De Jong(?), da o Muntariju, Zaccardu, Essienu in Boneri ne izgubljam besed.
Kar pa mi je letos res všeč na mercatu, da od prvega dne konca sezone delamo na nekem sistemu. Nov trener in sistem 4-3-3. Pripeljemo samo takšne igralce, ki sodijo v ta sistem. Se spomnem predlansko sezono, ko smo igrali 4-3-3 pa nam je šlo, potem pa lasnko sezono na željo B&G spreminjali sistem glede na igralce, ki so zastonj (Kaka), pa še to zadnji dan. Prijateljske smo še igrali 4-3-3 (če imam še prav), potem pa prvo tekmo sezone vse znova, zato pa smo se tudi pol sezone z Allegrijem lovili in ni šlo nikamor. Že zaradi tega verjamem, da bo letos precej bolje.
Vem da si zelo težko privoščimo drage igralce. Ampak če kdaj potrebujemo kvalitetne okrepitve je to letos. Isco, Nastasič in Costa so vsi mladi in na voljo za normalno ceno. Za nobenega ni treba dajati 50 mio, ampak lahko vse tri pripeljemo za 50 mio €. Ja je veliko, ampak 20 mio je od Balotellija, ogromno igralcev smo se tudi znebili dosedaj, nekaj je pač treba razkirati in našobati, saj bi že bil čas da se nekaj denarja nabere po prodajah Kakaja, Ibre, Silve,... in investira nazaj v ekipo.