Hahahahahahahahahhahahaha, siamo noi, il campioni siamo noi haha U kurac naj gre vse skupaj, tip delal takšne menjave, da me glava boli. BRUKA, še sreča, da bomo laganini ubranili naslov, ma ne zaslužijo si!
Aja pa Bonera drugače tu ni mogel izbiti, vsevedi!
Žalostno, da sploh upamo iti v igro s tako sredino. Res upam na kakšno prestruktuiranje ekipe vsaj Januarja. Boateng je bolj jajc kot ne letos, Seedorf je gnil danes. Nič ni. Veze nikakršne. Binho bo poškodovan do 2012/13. Menjam Pata za Balotellija. Slednji je vsaj začel kazat voljo zadnje cajte, Pato pa še to ne
Pa dobr to smo tud prčakoval...bonera je neki takega kot ilič pr repki(eno šanso jim bo dal pa tud če bi super tekmo odigral) sicer pa ni bil samo njegov gol...celotna obramba je zaspala in je pač je kar je
sem pa izgubil upanje pri menjavi ambro za nocerino
Več ko pol ekipe bi postavu na klop, kako igrajo letos, pa me boli kurac, če bomo gubili ko bojo igrali razni De Sciglioti in to, prav dol mi visi! Pričakujem neki u stilu s strani Berluja, da smo itak bolši od Barce + da so poškodbe, tadrugo ne rečem, ma morali bi znat igrat tut brez Pata in vseh, če smo neka ekipa