6. krog: Juventus - AC Milan 2:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 6. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a liso_93 dne 02. okt 2011 22:40

jaz se vedno mislim da imamo najbolso ekipo v Evropi. :S
predvsem Seedorf me preseneca s svojo zeljo in ponosom,s katerim nosi kapetanski trak :bandiera:
liso_93
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 22:40

Golman je zato da brani! Resuje ekipo? Nej obramba mal pusti prostora za napadalce pa.bos videl kako bo reseval tako kot danes majstor. Abbiatija samo in nesta Silva resujeta pred polnjenjem mrez!!!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a tabl dne 02. okt 2011 22:42

alegri me je totalno razočaral, takšno taktiko kot je postavil danes, čista kap, menjave so bile pod vsako kritiko, postavitev na igrišču in volja igralcev porazna, kaj dela sedorf celo tekmo notri...v drugem polčasu se je premikal kot rahitečen starček, mislim da se bo letos poznalo vso napačno kadrovanje zadnjih let, ekipa je odločno prestara, brez sredine.... ne vem no, danes sem popolnoma razočaran, razočaran nad pristopom, voljo, še najbolj pa nad alegrijem, ki mislim da se počasi izgublja, zaupa vsem starim igralcem , ki so BILI špica, sedaj so pa samo še bleda senca.
drugi polčas si nismo podali tri povezane žoge, pol ekipe je bilo popolnoma nevidne, ostala je bila pa totalno zanič.
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 02. okt 2011 22:42

Ojojoj slabo to slabo, kaj slabo, katastrofa. Nekaj bo treba tukaj storit.. Popolnoma zaslužen poraz.
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 02. okt 2011 22:43

Iščem pozitivne trenutke v tej tekmi, pa mi ne uspeva. Tole danes je bla čista katastrofa, 90 minut zapravljenih. Nobene igre, nobene energije, vse statično, ni kreativnosti..meh. Ponavadi skušam pozitvno potegnit iz vsake tekme, samo to je blo mizerno. Recimo, da imamo ogromno poškodovanih in da so imeli Gobbi cel teden, da se pripravijo na tekmo..samo vseeno no. Allegri mora nujno nekej spremenit, ker točke bo kljub vsemu treba začeti nabirat, ni kej.

Forza Milan!
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 02. okt 2011 22:44

Sam po napaki obrambe je pa edini on ki lahko "reši" situacijo
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a robcek dne 02. okt 2011 22:44

Vsi ki pljuvate na Abiatija nimate pojma...kaj pa obramb ne vidite...tiho vsi ki kritizirate golmana...raje dajte Bonero...je lepo napisal Desperado...takoj ko je šel Nesta vn sm vedu kaj bo...upam da bo začel kmalu igrat Mexes da bomo imeli vedno eno pametno menjavo za obrambo....kaj je pa z Yepesom da ga ni bilo na klopi...za moje pojme 5x boljši od Bonere ...sicer pa zaslužen poraz nismo pokazali praktično nič.
Uporabniški avatar
robcek
Član Kluba navijačev

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 22:46

Dej ne nabijej, gol je dobil iz ene 60ih metrov in to skozi korak, niti ne ga provat zagovarjat. Če bi tak gol dobil Amelia bi po vašem moral it takoj iz kluba.

Maldini_<3 je napisal/-a:Iščem pozitivne trenutke v tej tekmi, pa mi ne uspeva. Tole danes je bla čista katastrofa, 90 minut zapravljenih. Nobene igre, nobene energije, vse statično, ni kreativnosti..meh. Ponavadi skušam pozitvno potegnit iz vsake tekme, samo to je bla čista kap. Recimo, da imamo ogromno poškodovanih in da so imeli Gobbi cel teden, da se pripravijo na tekmo..samo vseeno no. Allegri mora nujno nekej spremenit, ker točke bo kljub vsemu treba začeti nabirat, ni kej.

Forza Milan!

To. Pri nas igrajo eni in isti že celo sezono, ker drugih ni, Juve pa si lahko privošči turn-over prejšnji vikend, da imajo eni 14 dni za se spočit.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Daniellz dne 02. okt 2011 22:47

Bonera je pofukano obupen ! . Rajše igram samo z antoninijem - silvo - zambrotto v obrambi in dam inzaghija not namestu bonere kot pa tako ker njega kot da ni .
Uporabniški avatar
Daniellz
Kapetan Milana

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 22:47

Abbiati se se postaviti ne zna potem pa celo tekmo dela neke parade in pescico ocara ces resuje ekipo, naj se raje poatavi kot se je treba in prime zogo!!!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost