6. krog: Juventus - AC Milan 2:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 6. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 22:51

Bonera je danes odigral več kot solidno, pri golu pa bi ga lih tako dobili tudi če ne bi zbil. Pač pizda zbije žogo in se unmu posrano odbije noter in je zato nesposoben... Sam ja, Bonero je moderno podjebavat, tako pač je.

Aja pa dejte povedat koga bi dali namesto Bonere? Se mi je zdelo ja. Za ga prodat, nej igra Pippo obrambo, alpa Emanuelson, on je itak vsemogočen.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 02. okt 2011 22:53

Ma dajte mir, šele 1 mesec je za nami, pa se obnašate kot da je konec sezone. Vidi se, da ekipa še ni najbolje uigrana, glavni razlog so pa seveda poškodbe, pa lahko rečete kar želite. Allegri v bistvu sploh nima nevem kakšne izbire. In potem bi nekateri dali v prvo Taiwoja, Urbyja... Abbiati na klop, naj se človek malo zamisli kaj dela zadnje čase. Trenutno ni A od Abbiatija iz lanske sezone.
Vi nekateri tu gor pa raje prespite to noč, pa jutri komentirajte, ker tole ni za brati. Samo blatenje igralcev in po novem tudi Allegrija(!) in to brez enega pametnega argumenta. Zamislite se malo...
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 22:55

Je pa tudi zanimivo da se pri vsem kritiziranju Seedorfa ne reče skoraj nič o Boatengu, ki je danes igral lih tako zanič, s tem da je pole še dobil idiotski rdeč karton kadar smo ga najbolj rabli... Ampak ja, on je en od unih z imuniteto. Isto kot Urby, ki ni v pol ure naredu nič od niča, samo on je tudi ful dober in mu samo Allegri nikoli ne zaupa, yes yes. Seedorf slab počasen, Bonera zanič, Antonini nesposoben, gremo še bolj srat po igralcih, ki se dejansko borijo za dres, ki jim nekaj pomeni in gremo zagovarjat neke showoffe ki si naredijo twitter in so kralji sveta. Ambrosini za prodat, tip je star in nikoli ni bil dober.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 22:56

Lejga Paloschi a smo mi kdaj sami krivi ker zgubimo al pa ker igramo totalno zanic, po tvojih komentarjih so vedno drugi krivi da smo mi u kurcu!!! Zdej se pa ze obnasas kot 5 letni otrok, namesto Bonere bi lahko igral Emmanuelson lahko bi tvegal z Antoninijem sploh na taksnem derbiju, ko je sel Nesta vn bi lahko igral Yepes. Razloz mi zakaj igra Seedorf vsako tekmo 90min pa nic ne nardi samo mucka in se cinca v obrambi ga prakticno ni dalec za nasportnikovim hrbtom tece nazaj. Ce mislis omeniti gol proti Ceseni se mu je vsral predlozek da se mu bol nebi mogu!!!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 22:57

Ja Yepes, iz Milana bi prletu s privat letalom in z bjrglo, dej prosim ne me razpizdit ker to gre počasi čez vse meje.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 02. okt 2011 22:59

Fantje? Kaj če bi nehali?
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 22:59

Samo boateng pretece toliko kot seedorf v celi sezoni in je prakticno po celem igriscu medtem ko seedorf stoji skoz na centru in misli da snema Joga Bonito! Kdo se bori za klub??? Kaj ti se hecas, tut Urby velik bolje igra in se bori kot Seedorf tisti njegov preblisk vsako 5o tekmo ni dosti pa se to traja 15min. Ce ma kdo imuniteto v klubu je to Seedorf pa ne bluzi pravtako Ibra!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 02. okt 2011 23:00

No danes so lahko eni dobili dokaz,da drvo na golu z imenom Abbiati se ne obnese. Ja vem in priznam,da včasih odreagira dobro,sam ta včasih ni ponavadi dovolj za scudetto in to sem napisal že neštetokrat. Nehajte se slepit,pa priznajmo že enkrat to.
Tekma,je pa tak za v pozabo glede pristopa in vsakega pretečenega metra. Na žalost,to je zaenkrat realna slika,da tudi mi nismo v nič kaj boljšem položaju,kot bratranci,sam nekaj nas loči od njih. Da ima ta ekipa srce in se bo itq pobrala,še posebej,ko bomo kompletni. Me ne moti popolnoma nič,da ima Juve 5 min slave,sam se pozablja,da se konec maja konča prvenstvo in na koncu smo mi vedno v totalnem naletu in najmočnejši. Meni tud ni fajn gledat takšne slike in nemoči igralcev,sam to se bo vse obrnilo.
Zadnjič spremenil gattuso, dne 02. okt 2011 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 02. okt 2011 23:00

milek87 je napisal/-a:Razloz mi zakaj igra Seedorf vsako tekmo 90min

Pa nam ti vseved razloži koga bi postavil v prvo namesto njega? Koga ima Allegri sploh na izbiro na tem mestu?
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 23:01

Alberto Paloschi je napisal/-a:Ja Yepes, iz Milana bi prletu s privat letalom in z bjrglo, dej prosim ne me razpizdit ker to gre počasi čez vse meje.

Kaj si ti meni da ti lahko mene js pa tebi nebi smel? Me bos spet bannal in tako pokazal svojo premoc. Najbolje da tisti ki se s tabo ne strinjamo da smo tiho kajne? Se popravljam nisem vedel da je Yepes na berglah!
Zadnjič spremenil milek87, dne 02. okt 2011 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost