6. krog: Juventus - AC Milan 2:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 6. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 23:02

AlexandrePato je napisal/-a:
milek87 je napisal/-a:Razloz mi zakaj igra Seedorf vsako tekmo 90min

Pa nam ti vseved razloži koga bi postavil v prvo namesto njega? Koga ima Allegri sploh na izbiro na tem mestu?

Emmanuelson, Aquilani??? Nekdo ki lahko dejansko tece in kaj naredi in pomaga v obrambi.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 02. okt 2011 23:03

Od Seedorfa, Boatenga do Urbyja..ni nobenega za izpostavljat, vsi so bili danes izjemno slabi. Tok da tole, Boateng je bil pa manj slabši od Seedorfa itd. nima smisla.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 02. okt 2011 23:04

Emanuelson in Aquilani bi strašno pomagala obrambi, ja.
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 23:05

AlexandrePato je napisal/-a:Emanuelson in Aquilani bi strašno pomagala obrambi, ja.

Vrjetno bolj kot seedrof.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Daniellz dne 02. okt 2011 23:05

Seedorf se bori za klub? Moj k**** .. BORIL se je . Zdej gnije za klub to dela . Boateng se bori ! Pa naj kdo reče da ne? Teče ko konj po sredini samo danes ni bla njegova krivda ampak od ostale ekipe, ki je bla kot vemo vsi za NIČ . Pričakujem od danes dalje usaj 3 zaporedne zmage brez unih izgovorou manjka nam pato,binho :)
Uporabniški avatar
Daniellz
Kapetan Milana

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 23:06

milek87 je napisal/-a:Kaj si ti meni da ti lahko mene js pa tebi nebi smel? Me bos spet bannal in tako pokazal svojo premoc. Najbolje da tisti ki se s tabo ne strinjamo da smo tiho kajne? Se popravljam nisem vedel da je Yepes na berglah!

Ja ker te res dostikrat banam je tako? Dejstvo je da dosti stvari ne veš in bluziš kar neki na pamet, samo da sjrješ po ljudeh, ki si tega ne zaslužijo.

MA KAŠN EMANUELSON MA KEJ TI GLEDAŠ TEKME??? Dej zdej povej mi za ENO uporabno stvar, ki jo je v teh devetih mesecih naredil za Milan. ENO.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 02. okt 2011 23:08

Alberto Paloschi je napisal/-a:
milek87 je napisal/-a:Kaj si ti meni da ti lahko mene js pa tebi nebi smel? Me bos spet bannal in tako pokazal svojo premoc. Najbolje da tisti ki se s tabo ne strinjamo da smo tiho kajne? Se popravljam nisem vedel da je Yepes na berglah!

Ja ker te res dostikrat banam je tako? Dejstvo je da dosti stvari ne veš in bluziš kar neki na pamet, samo da sjrješ po ljudeh, ki si tega ne zaslužijo.

MA KAŠN EMANUELSON MA KEJ TI GLEDAŠ TEKME??? Dej zdej povej mi za ENO uporabno stvar, ki jo je v teh devetih mesecih naredil za Milan. ENO.

Paloschi neda se mi s tabo prerekat res ker na koncu oba vema kaj bo, Emmanuelson za razliko od Seedorfa ne izgublja toliko zog in ogromno pretece aja pa tudi ne štopa igre, kaj naredi Seedorf? Kot sem ti rekel gol proti Ceseni je posran da bolj ne more bit.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a besinho dne 02. okt 2011 23:09

Upam da to komentiranje ne pomeni da po 5. krogu obupujemo nad Scudettom?!? ehh... prvenstvo je še zelo dolgo, letos je kar nekaj močnih ekip v ligi ne bo lahko ampak verjamem da se bomo pobrali. Tole dons ni blo N od NULE ampak, jbg slab dan, utrujenost zaradi nerotacije igralcev, vedno igrajo eni in isti. Mislem da vsi vemo da Seedorf ne more odigrt 5-10 tekem zapored po 90. min Aquilani pa gladko obsedi na klopi. Ampak tega kdo igra in kdo ne igra ne bom komentiral, zato imamo Allegrija, ki najbolje ve. Gremo dalje jbg. :bandiera:
Uporabniški avatar
besinho
Član Kluba navijačev

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 02. okt 2011 23:09

Ok Seedorf je bil danes boljši kot Boateng in Urby skupaj. Za oba je doktor nogometa. In ta wannabe mega zvezda Boateng se še upa pizdit na njega, da mu ni poslal pred gol žoge na pladnju npr. Aroganca da ji ni para. Te njegove wrestling metode pa so samo klicale po rdečem kartonu. Tu pri tem nosi krivdo tudi Allegri, da teh neumnosti ni preprečil. Ok, je bil lani eden klučnjih igralcev ekipe, na koncu še postal frajer zaradi patetičnega moonwalka, ego je narastel do neba, danes pa že misli, da mu bojo vsi jedli iz rok in da je glavni as v mestu. Naj se skulira, začne igrat za ekipo in pusti ego na strani. Ker to kar je kazal danes škodi klubu in njemu. Pa še kako disciplinsko bi si zaslužil s strani kluba. O Urby-ju pa niti ne mislim pisat, ker ni pokazal nič, da bi bilo sploh kaj za pisat.
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. okt 2011 23:12

milek87 je napisal/-a:Paloschi neda se mi s tabo prerekat res ker na koncu oba vema kaj bo, Emmanuelson za razliko od Seedorfa ne izgublja toliko zog in ogromno pretece aja pa tudi ne štopa igre, kaj naredi Seedorf? Kot sem ti rekel gol proti Ceseni je posran da bolj ne more bit.

Ma glej, ti in ostala nerazvita banda morate najprej poglejte eno tekmo brez vaših predsodkov o Seedorfu, Boneri in pododbnih, pole se bomo menli naprej, do takrat jst sploh ne napišem nič več v take teme, ker me je preveč sram, da bi sploh še sodeloval v takih kriminalnih debatah.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost